Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2021 16:00 - Знаете ли какво е custom web дизайн - Блог на Уеб Дизайнс
Автор: wdbgeu Категория: Бизнес   
Прочетен: 139 Коментари: 0 Гласове:
0



((( www.WDBG.eu )))

Знаете ли какво е custom web дизайн?
    Знаете ли защо сайта ви, изработен от нас ще е уникален?   - Защото ние ще го направим специално за вас, защото ние работим custom.   ((( www.WDBG.eu )))

А знаете ли какво е custom web дизайн?   Това са сайтовете индивидуална поръчка, познати в практиката като custom website. Ако трябва да сме честни, лично за нас, това е най-доброто бизнес решение. Въпреки че сайтовете индивидуална поръчка изискват в пъти повече време за изработка, а и процесът е много по-сложен, съответно услугата е по-скъпа, инвестицията си заслужава.   Custom уебсайтът представлява разработване на страница от нулата. Кодът е изцяло дело на програмистите. Индивидуалните custom страници зависят едновременно от компетенциите на web development екипа и от специфичните нужди на клиента. Предварителната подготовка често е много по-дълга от самото създаване на уебсайта, защото custom проектите не ползват шаблони и готови концепции като тези на Wix или Wordpress. За да бъде създаден custom уебсайт предварително се планира и организира цялата дейност, след разработването се инвестира доста време за тестване, както и за изясняване на поддръжката на уебсайта. Това е така, защото за разлика от всяка CMS платформа, custom уебсайтът ползва напълно индивидуален подход.   ((( www.WDBG.eu )))

Кой избира custom уебсайта пред останалите две, по-лесни опции?   Сигурно се чудите защо след като сайтовете с отворен код или тези „под наем“ са по-евтини, по-бързи и по-лесни за създаване голям процент от бизнеса избира именно custom web дизайн като услуга. Веднага ще ви отговорим. Тази услуга е за предпочитане от компаниите, които имат специфични нужди, такива, които не могат да бъдат посрещнати от готовите платформи за създаване на сайт, още по-малко ако решите да си вземете такъв под наем от Wix. Компаниите, които очакват редовни и големи промени по страниците си предпочитат индивидуалните проекти. По този начин те си гарантират свободата да се развиват, без да търпят ограничения на въпросните платформи. Когато поръчате custom уебсайт, реално получавате „авторски“ продукт с всякакви функционалности, от които имате нужда, а възможността за преработка или доработка е безгранична. Надграждането – това е ключовата специфика на custom website development. Тя не може да се осъществи при останалите две форми.   ((( www.WDBG.eu )))

Защо да изберем custom web дизайн?   Въпреки че вече се досещате за част от причините ние, а и много други специалисти в областта, да препоръчват индивидуалните поръчки за изработка на уебсайт, длъжни сме нагледно да ви изброим предимствата на custom web дизайн. Напомняме ви, че минусите са два, но са съществени – времето за изработка е значително по-дълго, а самата услуга е скъпа. Но всичко това си заслужава, имайки на предвид следните плюсове:   ((( www.WDBG.eu )))

Сигурността при такъв сайт е 100%. Скоростта и лекотата на зареждане се невероятни.   Получавате изцяло персонализиран уебсайт. Той е уникален и няма да прилича на друга платформа. Нещо повече – той няма да е сходен на този на вашите конкуренти в бранша. А това на свой ред ви откроява като бранд. Това е конкурентно предимство в дигиталната сфера, което няма цена и влиза в така наречените „безценни“ бранд активи.   Custom уебсайтът е начин да обвържете своята корпоративна стратегия, бизнес ценности и маркетингови инструменти по максимално най-коректния, адекватен и директен начин. Не сте обвързани с никакви ограничения. Разполагате с цялата свобода в прокарването на посланията и продуктовата си линия в дигиталния свят.   Страницата е на 100% съобразена с вашите бизнес нужди. Без нищо излишно! Без нищо забравено. Без компромис във възможността за допълнително и последващо надграждане по всяко време.   Работата е изцяло на професионалисти, защото реално по-малко опитните програмисти се наемат със създаването на open-source сайтове. Големите експерти правят сайтове с техен собствен код, което си е гаранция за сигурност и уникални крайни резултати.   От маркетингова гледна точка Custom сайтът е по-клиентоориентиран. Това спомага за пълноценно потребителско преживяване. Индивидуалният сайт дава възможност за детайлизиране на всеки етап от потребителската пътека, а с това се улеснява маркетинговият отдел и се дава възможност за по-иновативни стратегии и кампании за привличане и задържане на настоящите клиенти.   Според много специалисти, custom уебсайтът е конкурентно предимство, подобряващо онлайн репутацията и даващо на компанията преднина пред останалите играчи в сектора. Казано с прости думи, клиентът ще забележи уникалната визия на вашата платформа и ще я оцени като професионализъм и индивидуалност във вашата онлайн визитна картичка.   Custom уебсайтовете не са нито отживелица, нито рискова инвестиция. С правилния екип от професионалисти можете да постигнете изключително големи успехи в дигиталната среда с такъв тип сайт.   Ако имате въпроси или искате да поръчате моля: ПИШЕТЕ НИ > https://www.wdbg.eu/контакти

((( www.WDBG.eu )))




Тагове:   блог,   дизайн,   онлайн,   WEB,   custom,   уеб дизайнс,   wdbgeu,


Гласувай:
0


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wdbgeu
Категория: Бизнес
Прочетен: 1831
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930